Тест драйв на електрически велосипеди в Борисовата градина!

Тест драйв на електрически велосипеди в Борисовата градина!

Нова информация: Тест драйв в петък (31. май) няма да има, поради неблагоприятните атмосферни условия. В зависимост от времето, не изключваме възможността да бъде отложен и в събота и в неделя. Желаещите да тестват нашите велосипед, могат да го направят, като ни посетят в шоурума ни или в някой от обектите, където се предлагат моделите на Еко Мобилити

-----------------

В последния ден на май и в първите два дни на юни, Еко Мобилити организира тест драйв на електрически велосипеди в Борисовата градина. Заповядайте да покараме заедно електрически велосипеди и сами да изпитате тръпката и да се позабавлявате с електрическо колело от бъдещето! Ще ни откриете на главната алея при входа откъм Орлов мост на 31. май, 1-ви и 2-ри юни от 15 до 20 часа.

Макар че все повече хора знаят, че съществува такова нещо като електрически велосипед, много малко са тези, които са имали възможност лично да покарат такъв. Като пионер в тази сфера, Еко Мобилити си поставя за цел да популяризира тези иновативни велосипедии и един от начините да го направим, е като дадем възможност на всеки желаещ, лично да покара електрически велосипед.

Ако проявявате интерес и ви е любопитно да тествате електрическо колело, ще се радваме да ви видим в парка - а именно - в Борисовата градина - на централната алея близо до входа откъм Орлов мост. Ще бъдем там в петък, събота и неделя, съответно 31. май, 1-ви и 2-ри юни.

В петък ще ни откриете в парка от 17 до 20 часа, а в събота и неделя - от 15 до 20 часа.

Всеки желаещ ще може да тества нашите електрически велосипеди напълно безплатно!


Коментари