X-Racer Lithium 6 (CT12B-BS, CT14B-BS, CB16AL-A2)

кат. номер: SA-090 005

категория: Акумулатори за мотори и скутери

цена: 228.00 лв.
брой:

марка: X-Racer
стартов ток: 290 A (EN)
напрежение: 12 V
полюси: ляв +
гаранция: 6 месеца
тегло: 1.10 kg
размери: 135x65x92 mm
Описание:

Екомобилити предлага висококачествените литиево-йонни стартови акумулатори за мотори, скутери и джетове на италианската марка -        X-Racer.

Освен, че са по-леки от оловно-киселинните акумулатори, литиево-йонните батерии се отличават с по-дълъг живот и по-висок стартов ток. Те са устойчиви на крайно високи и ниски температури - ще Ви осигурят сигурен старт дори и при ниски температури. Изключително кратко врене за зареждане – за около 6 минути зареждане могат да достигнат до 90% от стартовия си капацитет, което е достатъчно за едно стартиране. Всяка една батерия е оборудвана със специален тестер, с който можете да проверявате състоянието на Вашата батерия.

Основното предимство на литиево-йонните акумулатори е възможността за по-продължителен престой - до една година. За обикновените мотоциклетни акумулатори зимният престой без допълнително поддържащо зареждане може да се окаже фатален за неговото състояние за разлика от литиево-йонните батерии.

Не на последно място – те не съдържат киселина и тежки метали, което ги прави значително по-безопасни за природата и околната среда.

Батерията е оборудвана с допълнителни вложки за нагаждане до необходимия размер и правилен монтаж.


  • Разгледайте още
  • Мнения (0)
цена: 140.30 лв.
брой:
цена: 102.60 лв.
брой:
цена: 143.00 лв.
брой:

цена: 165.00 лв.
брой:
цена: 48.60 лв.
брой:
цена: 165.00 лв.
брой:

КОМЕНТАРИ (0)

ОСТАВИ КОМЕНТАР:

Име:
Коментар:
Анти-спам код Анти-спам код